4000 Essential English Words, Book 3, 2nd Edition
4000 Essential English Words, Book 3, 2nd Edition

4000 Essential English Words, Book 3, 2nd Edition

İndirim Oranı : %43 İndirim
Fiyat : ₺608,75(KDV Dahil)
İndirimli : ₺350,00(KDV Dahil)
4000 Essential English Words, yüksek başlangıç seviyelerinden ileri seviyelere kadar öğrencilerin kelime dağarcığını geliştirmek için pratik yüksek frekanslı kelimelere odaklanmak üzere tasarlanmış altı kitaplık bir seridir. Dizi, birçok sözlü veya yazılı metinde bulunabilecek kelimelerin büyük bir yüzdesini kapsayan çeşitli kelimeler sunar. Böylece, bu hedef kelimelere hakim olduktan sonra, öğrenciler kelime öğelerini yazılı ve sözlü olarak karşılaştıklarında tam olarak anlayabileceklerdir.

Her birim örnek cümlelerde tanımlanan ve kullanılan 20 kelime sunar. Kitaplardaki etkinlikler, kelimeleri farklı kullanımlarda sunmak için tasarlanmıştır, böylece öğrenciler nasıl kullanılabileceklerini tam olarak görebilirler. Ayrıca her birimin sonunda, öğrencilere kullanılan kelimelerin daha fazla örneğini vermek için birimin hedef kelimelerini içeren bir hikaye vardır. Her seviye, öğrenciyi bir sonrakine uygun şekilde hazırlar ve öğrenciye daha sofistike kelime dağarcığı ve hikayelerle giderek meydan okur.

Temel özellikler şunlardır:

  • Tüm hedef kelimeler için açık, anlaşılması kolay tanımlar ve örnekler
  • Hedef kelime dağarcığını güçlendirmek için çeşitli aktiviteler
  • Seviyeler arasında kelime dağarcığının aşamalı gelişimi
  • Hedef kelimeleri kullanan bölümleri okuma
  • Her hedef kelimeyi gösteren çekici fotoğraflar
  • Hedef kelime listelerinin ve okuma pasajlarının ücretsiz indirilebilir ek ses kayıtları dinleme ve telaffuzda yardım oluşturur
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR